ORILO se u nedelju popodne na Vračaru "Uprava napolje", a jedini kojem su direktno upućene prozivke bio je prvi čovek kluba iz Humske Ivan Ćurković. Neprimereno skandiranje "Ćure ustašo" je neko vreme odzvanjalo stadionom, ali iskusni fudbalski radnik juče nije želeo da se obazire na te uvrede pristalica crno-belih.

- Ne znam šta su navijači skandirali. Nisam bio u mogućnosti to da čujem, jer sam se nalazio iza stakla u loži, tako da ne želim ništa da komentarišem na tu temu - bio je kratak odgovor Ćurkovića, za "Novosti", na pogrdne povike "grobara".

Kada je u pitanju igra kluba na čijem se čelu nalazi ni tu nema pozitivnih tonova, ali po Ćurkovićevim rečima ni razloga za veliku brigu.

- Igrali smo sa drugačijim, mlađim timom koji je verovatno prvi put bio na terenu. Kao što nismo pravili nikakvu euforiju od odličnih rezultata na pripremama tako ni sada ne bi trebalo da razmišljamo negativno.

Krivci za početak proleća koji umnogome podseća na jesen su, bar kada su navijači u pitanju, pronađeni među čelnicima Partizana.

- Nema potrebe da stalno tražimo krivce, fudbal i sport se sastoje i od uspeha i od neuspeha. Potrebno je strpljenje siguran sam u to.

O razmišljanjima pred 150. večiti derbi posle loše uvertire...

- Sa optimizmom očekujem duel sa Crvenom zvezdom. Znam da će biti promena u timu i siguran sam da će biti ispravnjeno ono što nije valjalo - završio je Ćurković.

OUMARU NA IZLAZNIM VRATIMA

KAMERUNAC Abubakar Oumaru je u nedelju odbio da igra utakmicu sa OFK Beogradom zato što klub ne želi da ga pusti u kineski Šenžen. Saga oko statusa tamnoputog napadača nije rešena juče posle niza razgovora na tu temu u Humskoj, ali je prilično jasno da će se Oumaru i Partizan rastati u narednih nekoliko dana.

- Nije još ništa rešeno, ali biće brzo - bilo je sve što je na tu temu rekao Ivan Ćurković.


PROČITAJTE JOŠ:

Đoković ostvario 699. pobedu u karijeri: Federer nedostaje tenisu

Srpska teniserka za “Novosti”: Neću igrati za Kosovo!

Vujošević: Reprezentacija Srbije imala je problem zato što sam razvijao talentovane strance

Brzi "valjak" samo fikcija

Zvezdaši odahnuli: Jović na treningu

Jovanović: Zbog Lukovića dostigao Zenit

Markus Vilijams: Drago mi je da je Mega osvojila Kup

Abubakar neće da igra, u Partizan stigla ponuda od 1.2 miliona evra za njega