SVIMA PO ČARAPE: Dar baka Rade za predsednika, on uzvratio svojim poklonom

D. M.

03. 02. 2021. u 14:44

PREDSEDNIK Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić obišao je u utorak baka Radu, koja je u prilogu jedne nacionalne televizije, emitovanom pre nekoliko dana, poželela da ručno izrađene vunene čarape pokloni predsedniku Aleksandru Vučiću.

СВИМА ПО ЧАРАПЕ: Дар бака Раде за председника, он узвратио својим поклоном

Arhiva

Otkad je proterana sa Kosova i Metohije, baka Rada živi u Jagodini i da bi prehranila svoju porodicu plete vunene čarape i prodaje ih na pijaci.

Glišić joj je preneo pozdrave i zahvalnost Vučića, uručio joj lični poklon predsednika Srbije i kupio vunene čarape za sve zaposlene u centrali SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)