ŽELjE U POSVETI: Arno Gujon dobio poklon prvog radnog dana (FOTO)

D. R. Đ.

02. 12. 2020. u 09:05

ЖЕЉЕ У ПОСВЕТИ: Арно Гујон добио поклон првог радног дана (ФОТО)

Foto V. Danilov

PRVOG radnog dana, kao v. d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arnoa Gujona dočekao je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, u okviru čijeg resora funkcioniše ova Uprava, i predao mu poklon dobrodošlice.

Gujon je dobio knjigu "Sveti Sava u ruskom carskom letopisu", koju je priredio Milovan Vitezović. Svom novom saradniku ministar je napisao i posvetu:

"Poštovanom saborcu, dragom prijatelju, u znak početka naše institucionalne saradnje i zajedničke borbe za Pravdu i Srpstvo".

Fotoprivatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Varto Marx

02.12.2020. 10:16

Arno Gijón neumorni borac odavno je zasluzio ne samo poklón vec veliku zahvalnost. Da je vlada Srbije bila tako aktuvna kao gospodin Gijón, Kosmet bi bijo vec odavno slobodan i gradjani Kosmeta zivjeli u slobodu i miru.Veliki si S r b e n d a neumoran i stabilna.

Boba N

03.12.2020. 00:02

@Varto Marx - Varto, griješite! Problem nije od juče, nego je star 8 decenija! Za problem KiM treba "zahvaliti" srpskim komunistima koji su naseljavali Albance iz Albanije i poklonili KiM njima da bi se dodvorili svom vođi bravaru, austrijskom kaplaru!