ČESTITKA OD ASA: Aleksandar Čotrić dobio rođendansku poruku od legendarnog fudbalera

S. S. R.

05. 01. 2022. u 14:44

MEĐU zanimljivijim čestitkama koje je za Novu godinu dobio poslanik SPO Aleksandar Čotrić je ona od legendarnog fudbalera Crvene zvezde Miodraga Belodedića.

ЧЕСТИТКА ОД АСА: Александар Чотрић добио рођенданску поруку од легендарног фудбалера

Arhiva

On je našem političaru poslao sliku iz rodnog Sokolovca u Rumuniji, blizu granice sa Srbijom, a u rukama je držao primerak "Naše reči", novina koje na srpskom izlaze u Temišvaru za koje je dao intervju.

Inače, čuveni libero, koji je bio šampion Evrope, i sa Steauom i Zvezdom, stalno govori o ljubavi prema Srbiji i beogradskim crveno-belima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije