VELIKI ŠEF SE OGLASIO PISMOM: Diskvalifikovan Ivan Gavrilović (VIDEO)

Novosti Online

četvrtak, 19. 09. 2019. u 00:18

ВЕЛИКИ ШЕФ СЕ ОГЛАСИО ПИСМОМ: Дисквалификован Иван Гавриловић (ВИДЕО)

foto: N. Fific

Očigledno pevač nije bio dovoljno jak da se suoči sa svime što mu se izdešavalo, pa je usledilo nešto što je iznenadilo sve

ŠIRA javnost imala je priliku da proprati žestoku svađu koja se dogodila između Ivana Gavrilovića i Sanija Ibramova, koji su inače godinama bili dobri prijatelji i saradnici.

To je najviše pogodilo Sanijevu suprugu Nataliju Trik FX, koja je ušla u Zadrugu kako bi pokušala da ih pomiri i podseti ga na sve što su učinili za njega.

Međutim, bilo je očigledno da Ivan nije bio dovoljno jak da se suoči sa svime što mu se izdešavalo, pa je usledilo nešto što je iznenadilo sve, a o čemu je Veliki šef obavestio sve ukućane.

PROČITAJTE JOŠ - Smuvali se Ivana Šopić i Vladimir! Miljana ispričala sve Mioni, a njena reakcija iznenađuje (VIDEO)

- Zadrugari, s obzirom na to da je Ivan Gavrilović samoinicijativno napustio Zadrugu, on je zvanično diskvalifikovan. Produkcija će u skladu sa ugovorom podneti tužbu po kojoj će morati da isplati kaznu u iznosu od 50.000 evra - pisalo je u pismu Velikog šefa.Autor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

отац Макарије

19.09.2019. 09:31

Циганија опет и првом плану. Није ми јасно зашто се људи јефтино продају?

srboljub

22.09.2019. 20:25

@отац Макарије - Verovatno je Ivan Gavrilović diskvalifikovan zbog svadje sa Sanijem Ibraimovim... ali je iscenirano bekstvo da ne pomisli narod kako je Sani privilegovan zato što je Rom. Gledali smo, nisam zapazio ko je prvi pretio, ali je i Sani uputio strahovite pretnje Ivanu kad izadje napolje? Zato je čudno da Sanija ne kažnjavaju jer su Romi uvek poštedjeni i na veliko privilegovani. Setite se kako je Mili Radosavljević- Rom u "Parove" polomljenom flašom krenuo na voditeljku da je bije, i ostao u vili!?