MEGASTAR Zdravko Čolić će 20. juna, na dan kada zvanično počinje leto, održati koncert u Kragujevcu, na otvorenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala". Biće to prvi koncert na otvorenom, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, nakon višemesečnih vanrednih mera usled korone.

Pored važnosti trenutka, Čolin koncert u Kragujevcu će biti i vizuelno poseban, budući da je "Knežev arsenal" nekadašnja fabrika municije iz 19. veka i upečatljiv je po zgradama iz te epohe. Nastup će biti održan uz poštovanje svih propisa i maksimalnu brigu o zdravlju i bezbednosti posetilaca. Ulaznice za koncert najvećeg imena naše pop muzike koštaju 1.500 dinara, dok je VIP karta 3.000 dinara.

- Publika je ta koja pravi energiju, da li ćeš da pevaš duže ili kraće - rekao je Čola, koji je u novembru i decembru održao čak šest koncerata u beogradskoj "Štark areni", o kojima se i danas govori. - Sve je na publici, ona ti daje input da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set-listu. Kad imaš toliko pesama, veoma je teško.