ŠOUMEN iz Severne Makedonije Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, prvooptuženi u sučaju "Reket", zaprepastio je sve rečima koje je izgovorio na poslednjem suđenju. Nekadašnji učesnik srpskih rijalitija izjavio je na ročištu u Skoplju, kako prenosi makedonski portal 360stepeni.mk, da po završetku sudskog procesa namerava da se bavi politikom, jer je, kako smatra, politički zatvorenik.

- Za vas će možda biti banalno, neki analitičari će se možda smejati misleći da sam poludeo, ali ovog trenutka kažem da planiram da se bavim politikom, i da pred vama stoji sledeći lider ove zemlje - rekao je Jovanovski.

Bojan je, tokom maratonskog svedočenja, negirao navode optužbe da je uzeo novac od Jordana Kamčeva ne bi li uticao na tadašnju specijalnu tužiteljku da mu olakša položaj u istrazi "Imperija", gde se on vodi kao prvoosumnjičeni. Boki 13 je uhapšen 15. jula prošle godine po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, zbog reketiranja. Lišen je slobode na graničnom prelazu sa Grčkom Bogorodica, prilikom pokušaja da napusti Severnu Makedoniju.