Žene su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški posle hvalili”: Seve objavila fotografiju sa Titom (FOTO)

Novosti online

petak, 01. 05. 2020. u 20:43

Жене су хероине на првој црти ове пандемије, како би се мушки после хвалили”: Севе објавила фотографију са Титом (ФОТО)
Severina Kojić čestitala je svojim pratiteljima Praznik rada uz staru fotografiju na kojoj pozira s bivšim predsednikom Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije
Severina Kojić čestitala je svojim pratiteljima Praznik rada uz staru fotografiju na kojoj pozira s bivšim predsednikom Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, Josipom Brozom Titom.

Posebne čestitke uputila je onima koji proteklih nekoliko meseci daju sve od sebe kako bi svima olakšali život u jeku pandemije korona virusa.

“Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, doktorkama čistačicama, prodavaćicama, apotekarkama, negovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški posle hvalili”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj je uz Tita fotošopirala sebe.

Komentari (2)

Pametnica_PG

02.05.2020. 04:21

Fascinira me vasa potreba za senzacionalizmom. Kad je Tito umro Severina je imala 8 godina, tako da ne pozira sa Titom na slici. Ili je fotomontaza ili je u pitanju neka Titova vostana figura iz nekog od muzeja, mada nisam cula da je napravljena ili izlozena. Mozda jeste. Nasijedate vrlo lose. Istrazivacko novnarstvo cita jedinica. A trebalo vam je 5 minuta da istrazite da li je moguce bilo napraviti ovu fotku.

DAVOR

16.05.2020. 07:40

Kojim novinama je potrebna ova blamaza.Kako narod da veruje medijima kada citamo svakojake laze i nebuloze.