GLUMAC Nikola Kojo dane tokom vanrednog stanja provodi, naravno, u svom domu, sa porodicom, i to na veoma kreativan način. Umetnik čiji dar za muziku nam je, takođe, dobro poznat, ljubav prema pesmi je, očigledno, preneo i na najstariju ćerku Anu, a lepota njenog glasa i muzikalnost jasno se čuju u snimku koji je Nikola okačio na "Instagram".

- Ona će biti muzičarka ukoliko bude vredno učila i radila - rekao je Kojo na početku snimka. - Mi vam nećemo recitovati dečju pesmicu. Otpevaćemo vam jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati njen tužan kraj, zato što su tako tužna vremena i zato što mi verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni..

Ponosni otac je zatim na gitari zasvirao, i sa ćerkom zapevao evergrin "Sedmorice mladih", pesmu "Lepa Janja, ribara starog kći". Izmamili su izraze oduševljenja mnogih pratilaca. Između ostalih, komplimente nisu štedeli Tijana Dapčević, Sloboda Mićalović, Nikola Rokvić, Nina Janković... Fanovi glumca nisu krili da im je snimak njih dvoje ulepšao dan.View this post on Instagram

@uzpricujelakse

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on