I OVE godine su mnogobrojni građani, među kojima su bile i poznate ličnosti, dočekali najradosniji hrišćanski praznik Božić, na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save na Vračaru. Tako je folk zvezda Svetlana Ražnatović, sada već tradicionalno, u hram stigla pola sata posle ponoći u društvu sestre Lidije, zeta Predraga Ocokoljića i njihove dece. Ceca je bila u beloj bundi, crnim pantalonama i crnoj rolki. Pevačica je ispoštovala sve pravoslavne običaje i prisustvovala molitvi do samog kraja.


Pročitajte i: Prava domaćica: Karleuša zamesila česnicu, pa se pohvalila bogatom trpezom (FOTO)

- Srećna sam što sam naučila svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo Lidija i ja naučene još u detinjstvu - rekla je Ceca.


- Božićni rituali me raduju, radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kad vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni.

Cecina kuma, pevačica Viki Miljković, takođe je prisustvovala ponoćnoj liturgiji, u društvu supruga Dragana Taškovića Tašketa. Odmah za njima stigla je i pevačica Sanja Đorđević, Sergej Ćetković sa suprugom, a u Hramu Svetog Save bili su i bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, kao i ministar odbrane Aleksandar Vulin i političar Nikola Selaković.

Foto ATA ImagesFolker Aco Pejović, poznat kao veliki vernik, došao je u hram na sam početak liturgije koju je služio episkop remezijanski Stefan, vikar patrijarha srpskog Irineja i starešina Hrama Svetog Save.

Foto ATA Images

Foto ATA Images