Prava istina o tome da li se razvodim: Sanja Marinković otkriva detalje iz privatnog života

Novosti online

11. 12. 2019. u 14:26

Права истина о томе да ли се разводим: Сања Маринковић открива детаље из приватног живота

Foto V. Danilov

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je zbunila i šokirala sve gledaoce emisije “Amidži šou” kada je gostovala kod voditelja Ognjena Amidžića
Voditeljka Sanja Marinković nedavno je zbunila i šokirala sve gledaoce emisije “Amidži šou” kada je gostovala kod voditelja Ognjena Amidžića sa kojim je pričala o “potencijalnom razvodu”. A nakon Sanjine neodređene izjave, danas svi mediji brue o tome.

Naime, voditeljka nije konkretno spomenula rastanak, ali jeste iznenadila i voditelja i goste u studiju onim što je rekla.

– Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim – rekla je Sanja i nastavila:

– Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koja veruje da postoji više velikih ljubavi i da nije garancija da će velika ljubav da završi brakom za ceo život. Ja kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće, jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to da traje. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću – ponovila je ona, a zatim i dala malo konkretniji odgovor:

– Nisam se razvela, vreme će pokazati.

Inače, Sanja je nedavno za magazin “Story” otkrila svoje viđenje braka.

– Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zigula37

12.12.2019. 03:06

napises dvosmislenu recenicu na instagramu zatim se krcka par dana pa das izjavu da nije to tako i na kraju napises knjigu a majmuni kupuju.

Ролекс.

13.12.2019. 01:36

Ко ти брани разводи се ниси прва ни последња.