Parni Valjak uhvatio ritam sa banjalučkom publikom (FOTO)

Dejan Ćirić

30. 11. 2019. u 13:56

Spektakularna žurka “Runda 44” Parnog Valjka u dvorani Borik

Парни Ваљак ухватио ритам са бањалучком публиком (ФОТО)
Sjajnim koncertom u prepunoj banjalučkoj dvorani Borik “Parni valjak” je obeležio 44 godine svog postojanja.

Nakon rasprodatih koncerata u regionu u sklopu turneje “Runda 44”, jedan od najdugovečnijih rok sastava na ovim prostorima svojim hitovima, u petak je razgalio i Banjaluku.

Predvođeni Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem Husom, “Parni valjak” je izazvao oduševljenje publike u dvorani već uz prve prepoznatljive zvuke hita “LJubavna”, da bi ubrzo cela sala pevala u jedan glas dok su se nizale “Zagreb ima isti pozivni”, “Mijenjam se”, “Zastave”.

Različite generacije koje su se našle u publici su uhvatile ritam, a neprevaziđene balade “Dođi” i “Sve još miriše na nju” pozdravljene su ovacijama. Raspoloženi Aki je otpevao još mnoge dobro poznate hitove “Ostani s njim”, “Gledam je dok spava”, “Godine prolaze”, “Nedjelja”, a našlo se i mesta za pesme sa aktuelnog albuma “Vrijeme”.

Momci iz benda, za ovu priliku obogaćeni sjajnom postavom duvača, pokazali su da su još uvek u odličnoj muzičkoj formi i time opravdali očekivanja obožavalaca koji su ispunili dvoranu do poslednjeg mesta. Dva i po sata zabave je bilo premalo za oduševljenu publiku, koja se nada skorom viđenju sa “Parnim valjkom”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije