Fejsbuk snima dokumentarac o Đokoviću na Kopaoniku

Tanjug

19. 09. 2019. u 13:51

Фејсбук снима документарац о Ђоковићу на Копаонику

Aleksandar Vučić i Rajko
Foto: instagram.com

Fejsbuk na Kopaoniku snima dokumentarac o prvom teniseru sveta Novaku Đoković, uz kadrove sa sedme "Drugarijade" koju organizuje fondacija srpskog asa
Fejsbuk na Kopaoniku snima dokumentarac o prvom teniseru sveta Novaku Đoković, uz kadrove sa sedme "Drugarijade" koju organizuje fondacija srpskog asa.

Višečlana ekipa je stigla iz Velike Britanije, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i zeljom da Đokovića, njegovu suprugu i Fondaciju predstave celom svetu na lep i zanimljiv način.

Na čelu njihovog tima koji čine producent, zvučni operator, kamermani i asistenti, je Tom Peri iz Londona, ispred kompanije "Film Farmers", angažovanom od Fejbuka, a prvi saradnik je Sem Klejson iz Sautemptona.

"Naš tim i nije toliko veliki, jer smo ovako fleksibilniji i možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, sa fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. Sa tim zadatkom smo proveli nekoliko divnih dana u Brzeću snimajući aktivnosti Fondacije "Novak Đoković". Sve je proteklo jako dobro i glatko, a imamo mnogo odličnih kadrova sa decom gde su se Novak i Jelena družili sa njima. Stvarno je sve besprekorno, tako da smo veoma smo zadovoljni kako napreduje snimanje. Korisnici FB mreže će moći da vide materijal krajem oktobra ili do kraja godine najkasnije", ističu Britanci, saopštio je Đokovićev PR tim.

Pročitajte još - NOLE NA SELU: Iznenadio meštane u Brzeći, a onda su ovim poklonom oni iznenadili njega (FOTO)


Kako naglašavaju, Đoković ih je oduševio profesionalizmom, strpljenjem i odnosom prema mališanima koje je ugostio na kampu prijateljstva.

"Definitivno ću od sad, pa nadalje, navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je jako fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je sa lakoćom. Srećni smo što sarađujemo sa takvim čovekom i nadam se da ćemo imati prilike da snimamo ponovo", kaže Tom.

O Novakovoj filantropskoj strani tim iz Engleske nije bio mnogo upoznat, dodaje Sem.

"Znali smo za njegovu tenisku karijeru, ali ljudi u Engleskoj generalno nisu dovoljno upoznati sa Fondacijom, i svime onime što radi kako bi pomogla deci, pogotovo ovde u Srbiji. Tako da je bilo jako lepo otvoriti oči i videti šta Novak i Fondacija čine za najmlađe".Tim iz Londona priznaje da je oduševljen ambijentom na Kopaniku.

"Planina je zadivljujuća i celokupan ambijent na Kopaoniku. Uživamo u svakom trenutku. Jasno nam je i zašto Novak često ističe ovaj deo Srbije u svojim intervjuima. Preporučićemo našim prijateljima da i oni posete vašu zemlju", zaključuju Britanci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Duca

19.09.2019. 14:30

Nole Genije. Ambasador pravih vrednosti, sportskog postenja i svoje porodice, a onda i zemlje iz koje je ponikao. Bas kao ovi zdravi planinski krompiri bez kojih se ne moze zamisliti bezglutenski zasitan obrok, ako smem da primetim.