NOVI PAR NA ESTRADI: Stefan Živojinović u vezi sa Milicom Pavlović?

NovostiOnline

13. 06. 2019. u 11:42

Dok se mnogi pitaju kako to da zgodna Milica nikada nije prošetala dečka, sve su glasnije gradske priče da između mladog pevača i nje postoji nešto više od prijateljstva

НОВИ ПАР НА ЕСТРАДИ: Стефан Живојиновић у вези са Милицом Павловић?

ATA Images/Antonio Ahel / V. Danilov

MLADI pevač Stefan Živojinović i pevačica Milica Pavlović uslikani su zajedno ispred jednog prestoničkog restorana. Naime, Brenin naslednik poneo se kao pravi džentlmen, pa je atraktivnu Milicu izveo na ručak. Dok se mnogi pitaju kako to da Pavlovićeva nikada nije prošetala dečka, sve su glasnije gradske priče da između mladog pevača i nje postoji nešto više od prijateljstva.

Seksi senjorita se i te kako sredila za ovaj popodnevni susret, a uz elegantnu odevnu kombinaciju ponela je i visoke štikle. Iako su pokušali da se provuku neprimećeno, Stefana su prepoznali čim je izašao iz automobila, a potom i njegovu saputnicu.

- Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sevale varnice, ali nisu razmenjivali nežnosti. Osmehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lep par, oboje su zgodni, mladi i uspešni, tako da što da ne - kaže očevidac, prenosi "Blic".

Nakon dva sata Milica i Stefan su napustili lokal, a Živojinović ju je dopratio do svog automobila i kao pravoj dami otvorio vrata. Zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu, a ne bi nas iznenadilo da su nastavili sa provodom.

Inače, glasine da između popularnih pevača postoji nešto više od prijateljstva potekle su nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na bini. Prisutni su tada komentarisali da su njih dvoje čitavo veče očijukali, a Milica mu se nakon nastupa pridružila za stolom, što njoj nije svojstveno. Pričalo se i da se pevačica to veče nije javila Filipu Krajinoviću, za koga se šuškalo da je zaljubljen u nju.* Foto: Instagram

Da Milica i Stefan imaju lepo mišljenje jedno o drugom potvrdili su u raznim izjavama za medije.

- Milicu inače poštujem i poznajem još od kad je počela da se bavi pevanjem. Ona zrači na bini, izgine na nastupu - istakao je Stefan čiji otac je oženio pevačicu, kao i stariji brat Filip.

S druge strane Pavlovićeva je istakla da Živojinović ima brojne vrline koje joj se dopadaju:

- Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, uvek nasmejan i raspoložen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije