Srpski dizajneri u Njujorku

V.N.

26. 08. 2016. u 15:54

Српски дизајнери у Њујорку
Naši kreatori na prestižnoj “Nedelji mode”, rame uz rame sa najvećim kreatorima današnjice

RAME uz rame sa najvećim kreatorima današnjice na “Nedelji mode” u Njujorku, od 11. do 15. septembra, svoje kreacije će predstaviti i srpski dizajneri Bata Spasojević, Vesna Milošević i Vasilije Kovačev. Njima u čast, Konzulat Republike Srbije u Njujorku organizuje i ovoga puta svečani prijem na kome će biti predstavljene kreacije naših dizajnera.

Inače, “Nedelja mode” u Njujorku prvi put je organizovana davne 1943. Bila je to potreba američkih kupaca i novinara koji nisu imali mogućnost da putuju u Pariz, a danas Njujork važi za centar svetske mode. Koliko je značajan ovaj događaj govori činjenica da je za sedam dana februarsku “Nedelju mode” u Njujorku posetilo više od 100.000 ljudi, koji su državi doneli više 500 miliona dolara.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ceca

27.08.2016. 02:11

Toje Lepo videti kako Su cenjeni i trazeni nasi mideli Nasi ljudi uvek Su imali lep ukus sto Se tice oblacenja Nasi kreatori imaju predivne modele Cestitam I zelim vam puno puno uspeha I ogromnu narudzbinu iz Citavog sveta porucicu IJa nesto iz Australie Ziveli !!!!