Tenor promoviše Svetske hitova

M. B.

sreda, 02. 12. 2015. u 11:37

Тенор промовише Светске хитова

Slavko Nikolić

Tenor Slavko Nikolić 4. i 6. decembra peva u Beogradu i Novom Sadu, gde promoviše novi album „Svetski hitovi”. Na sceni uz Milicu Popović, Danila Miljkovića, Miodraga Čolakovića i Petra Golubovića

OPERSKI pevač i osnivač festivala "Srpska solo pesma Mladenovac", Slavko Nikolić, nastupiće deveti put pred Beograđanima 4. decembra u Ruskom domu, dok će Novosađani dva dana kasnije, 6. decembra, u Studiju "M" imati priliku da uživaju u francuskim šansonama i najlepšim napolitanskim, španskim, ruskim, grčkim, srpskim i romskim pesmama. Slavko će nastupiti sa mecosopranom Milicom Popović, virtuozom na gitari Danilom Milojkovićem, pijanistom Miodragom Čolakovićem i Petrom Golubovićem.

- Koncerti su promocija mog novog albuma "Svetski hitovi", na kome uživo izvodim najveće svetske hitove - rekao je Nikolić za naš list.

Izražajnim glasom, dikcijom i tehnikom naš tenor je osvojio i publiku širom Evrope:

- Ne mogu da napunim "Arenu", ali dvorane do hiljadu mesta mi nisu prevelik zalogaj. Koncerti su umetnička žurka na kojoj publika reakcijama i energijom vraća umetniku sve što je uložio. Često na mojim nastupima publika pusti suzu, ali i zapeva i zaigra.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije