EVO ŠTA TAČNO PIŠE U PISMU DEVOJKE KOJA TVDI DA JOJ JE DAČIĆ OTAC: Sonja iz Londona besna, ovo traži od predsednika Skupštine Srbije

Novosti online

21. 04. 2021. u 14:03

NA mejl adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac. Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju.

ЕВО ШТА ТАЧНО ПИШЕ У ПИСМУ ДЕВОЈКЕ КОЈА ТВДИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДАЧИЋ ОТАЦ: Соња из Лондона бесна, ово тражи од председника Скупштине Србије

Foto: Printscreen

Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo!

- Poštovani gospodine Dačiću, Ja sam Sonja, Vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da je moj brat i ja su vaša deca ili ću vas suditi za grief koji ste naneli meni i mom bratu lagajući sve ove godine. Mene nije ne zanima s kom ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate za mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju, takođe odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je Vi ostavili i niste se još razveli.

- Vi ste odgovorni da gledate o nama i ne možete se nas odreći, a ako takav zakon postoji da neko može da se odrekne sopstvene dece i žene onda ću ja takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije sveta. Toliko za sada. Pozovite mog brata i moju mami i izvinite im se molim vas lijepa. Sonja, vaša ćerka koja nije tako nešto zaslužila - zaključila je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (11)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe