VUČIĆEV DIREKTAN ODGOVOR: Ne izvršavam ničije naloge, to vreme je za Srbiju prošlo

Novosti online

17. 04. 2021. u 23:48

- NE IZVRŠAVAM ničije naloge, to vreme je za Srbiju nepovratno prošlo, kao i vreme ukidanja fabrika i nesposobnih vlasti koje su se stidele svog naroda i izvinjavale svima za šta treba i za šta ne treba, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ВУЧИЋЕВ ДИРЕКТАН ОДГОВОР: Не извршавам ничије налоге, то време је за Србију прошло

Foto: Printscreen

Gostujući na B92 Vučić je na pitanje da li je u Srbiji bio spreman “drugi Zoran Zaev”, te da li cela afera prisluškivanja liči na operaciju u Severnoj Makedoniji kada je vlast došao Zaev, Vučić je rekao da ne zna i da to ne posmatra tako.

- Oni su pričali pre dve godine kako mora da im se da da uđu u vladu. Zamislite mene da kažem da uđu u vladu oni koji imaju tri, četiri, pet ili 10 odsto o kojima mislim sve najgore. Zbog čega? Da imamo vladu u kojoj bismo se bavili kokoškama u Moroviću kojima bismo tražili ispod perja drogu umesto da se bavimo izgradnjom mostova, puteva, železnica, napretkom našeg naroda i svega drugog. Ne pada mi na pamet - rekao je Vučić.

Taj deo opozicije je mislio da postoji neka sila ili ambasada koja, kako je rekao, treba da naredi šta mora da se desi.

- Sa onima koji tako misle nešto nije u redu. Ja svakoga čujem, neke i slušam šta govore, ali ne izvršavam ničije naloge sem naloga građana Srbije, a to je da se borim za njih, a to što će da mi naredi neki ambasador, verujte mi da odavno to niko i ne pokušava - rekao je on.

To vreme je prošlo, dodaoje.

- Došlo je vreme kada dižemo Srbiju i verujem da ćemo sve naše planove do 2025.godine ispuniti - poručio je Vučić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

MEĐUNARODNI DAN ŽENA I DEVOJAKA U NAUCI: Prilika za promovisanje i priznavanje njihove uloge i značaja