STANKOVIĆ ODGOVORIO NA MONTOJINE TVRDNJE: "Ne živimo mi na divljem zapadu da neko nekome može da zavrće ruku"

Novosti online

28. 03. 2021. u 18:24

DRAGAN Stamenković Montoja, kandidat za gradonačelnika ispred liste „Montoja i pravednici“ tvrdi da su ga danas u naselju u kojem stanuje dvaput napali aktivisti vladajuće stranke, ali da organi reda nisu reagovali.

СТАНКОВИЋ ОДГОВОРИО НА МОНТОЈИНЕ ТВРДЊЕ: Не живимо ми на дивљем западу да неко некоме може да заврће руку

Foto: Printscreen

Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS prokomentarisao je ovaj slučaj, i istakao da je u pitanju čista izmišljotina, sa ciljem prikupljanja simpatija glasača opozicione struje.

- Čuo sam za to, ali ja uopšte nisam iznenađen sa tom objavom o "navodnom napadu. Već dva dana, od kada je počela izborna tišina, Stamenković i grupa građana dele propagandni materijal, lepe plakate i krše tišinu na sve načine - objašnjava sagovornik.

Kako dalje navodi Milan Stanković, glasačima SNS-a u vidu dobacivanja upućuju provokacije.

- Siguran sam da nikakvog incidenta nije bilo, oni to rade konstantno. Provociraju i pokušavaju da bace mrlje na izbore, tako što će da pripišu razna delovanja našoj kampanji. Ovo nije jedini slučaj, provokacije dolaze sa različitih strana, ali ja demantujem i sigurno tvrdim da do napada nije došlo - kaže predsednik Gradskog odbora SNS.

Ovaj vid deovanja poznat je od ranije.

- Kako i na državnom nivou provociraju, izmišljaju različite stvari, a svoje ponašanje ne vide. Krše izbornu tišinu, čak su i danas za vreme izbora delili letke za opozicine lidere. Ne živimo mi na divljem zapadu da neko nekome može da zavrće ruku ili mu uzme telefon ispred milicije, ali dobro oni moraju da probaju sve, a najlakše im je da svoju nemoć prikažu kroz iscenirane napade ili optužbe, a to konstantno rade - zaključuje Milan Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda