LIDER Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će se (tzv.) Kosovo, ako ne postane članica Ujedinjenih nacija ili NATO-a, priključiti Albaniji.

prellee

24.03.2021. 14:32

Nema silovanja Srbije da te prizna, nema toga. Ne može se na silu to dobiti! Priznali su te oni koji su te napravili, Srbiju niste ništa pitali, a MORALI STE. Srbija te neće priznati, neče tvoje zločine amnestirati. Da dobrovoljno mi predamo svoju teritoriju, svoju kolijekvu, svoje postojanje na Kosovu.

sara

24.03.2021. 14:55

Bože, slatko sam se nasmejala, šta zločinac Haradinaj priča!!!!. "Ako ne dobijemo zasluženo mesto u UN i NATO-u, nećemo ostati sami, nećemo ostati bez porodica, mi smo albanska nacija, pridružićemo se našoj albanskoj porodici". " Kosovo ima dugu istoriju, Kosovo hiljadu godina pripada svojim građanima, poput mene - rekao je Haradinaj"!. Ne znam samo koju zaslugu imaju zločinci, a što se tiče Albanije, put pod noge i svi idite tamo gde i pripadate!! A o vašoj dugoj istoriji, piše samo u crnoj hronici!!!.

milan lala

24.03.2021. 15:34

Pridruzice se on tachiju i ostaloj siptarskoj bratiji u zatvoru . Blizi se dan sveopstog siptarskog maratona Pristina -Tirana via Prokletije u jednom pravcu bez povrata.

Aleksandar Stojanović

24.03.2021. 15:38

bogami ja neznam koji su oni narod ni koje su vere znam daih je njihov presednik Enver Hođa proterivao iz albanije i od Đamije pravio magacine.A mi smo im dali teritoriju jer nisu imali gde nakon proganjanja od envera, lični primer je majka Terezija Znase koja je vera, a ovi nezmaju čaku današnje vreme nemaju svoju zastavu a čuosam i da grb menjaju.

Zoran Bogdanović

24.03.2021. 17:39

Kad bi me pitali, rekao bih da se razvedemo od šiptara, ali...najpre da se identifikuje i prizna sva srpska imovina na Kosovo pa njima šta ostane od toga neka prave državu. I sva podela kroz UN verifikaciju.

Mr Radomir Scepanovic

24.03.2021. 18:33

Шиптаре једва чекм да кренеш па да морам да долазим на Косово и Метојхију! За Србију!