ĐILAS PONOVO ODBIO DETEKTOR LAŽI: Nikada neću ići na poligraf!

Novosti onlajn

23. 03. 2021. u 11:56

LIDER Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na konferenciji za novinare koju je održao ispred Prvog osnovnog javnog tužilaštva ponovo je uporno izbegavao odgovore na pitanja novinara.

ЂИЛАС ПОНОВО ОДБИО ДЕТЕКТОР ЛАЖИ: Никада нећу ићи на полиграф!

Foto: M.Anđela

Po svom već utvrđenom maniru Đilas je delio prisutne predstavnike medija na "novinare" i "nenovinare", i birao kome će da odgovori na pitanja.

Pred sam kraj konferencije još jednom je, odgovarajući na postavljeno pitanje, istakao kako nema nameru da ode na poligraf:

- U Srbiji na poligraf nikada neću ići - rekao je on.

Ostaje nejasno zašto je onda Dragan Đilas krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra finansija Siniše Malog, Vladanke Malović, novinara i glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" Milorada Vučelića i Andrijane Nešić, novinara i pomoćnika glavnog i odgovornog urednika za digitalna izdanja, podneo u istoj toj Srbiji.

Podsetimo, od samog pojavljivanja prvih ekskluzivnih informacija do kojih su došle Večernje novosti, a koje se odnose na njegove račune na Mauricijusu, u Švajcarskoj i Hongkongu, lider Stranke slobode i pravde je odbijao svaku mogućnost odlaska na poligraf. Kako je nedavno u emisiji "HitTvit" ocenio Ministar finansija Siniša Mali, Đilas će ostati upamćen po stavu "život dajem - izjavu za poligraf ne dajem".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu