ODAKLE ĐILASU TOLIKO PARA: Tatjana Macura iz Stranke moderne Srbije o računima lidera SSP

Novosti online

21. 03. 2021. u 21:58

TATJANA Macura iz Stranke moderne Srbije gostujući u emisiji “Hit tvit” rekla je da je poreklo novca problem i da i dalje nemamo informaciju o tome odakle Draganu Đilasu toliko para.

ОДАКЛЕ ЂИЛАСУ ТОЛИКО ПАРА: Татјана Мацура из Странке модерне Србије о рачунима лидера ССП

Foto: Printskrin

- Napraviću digresiju: imam privatnu firmu ovde koja posluje 15-20 godina i svi računi su ovde otvoreni i plaćamo porez na zaradu. Sve to se može videti u Agenciji za borbu protiv korupcije. Nemam problem da taj novac objasnim. Đilas nije prvi političar koji ne može da objasni odakle mu novac, a problem je u tome što je bogatstvo stekao dok je bio na javnim funkcijama. Imati račune u poreskim rajevima nije tajna i nemoralno je insistirati na transparentnosti s jedne strane, a onda je za sebe tražiti - kaže Macura i dodaje:

- Svi oni koji su u bilo kom trenutku imali kontakt sa državom a onda došli do toga da su uspešni biznismeni, onda je to dobro iskorišćena prilika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)