PREDATA OBJEDINJENA SRPSKA LISTA: "Aleksandar Vučić – za budućnost Preševa" - Izbori 28.marta

Novosti online

01. 03. 2021. u 19:42

NAKON raspisivanja vanrednih lokalnih izbora u Preševu koji su zakazani za 28. mart, predstavnici objedinjene srpske liste „Aleksandar Vučić – za budućnost Preševa“ predali su listu.

ПРЕДАТА ОБЈЕДИЊЕНА СРПСКА ЛИСТА: Александар Вучић – за будућност Прешева - Избори 28.марта

Foto: Printskrin

Pre predaje liste organizovan je sastanak u prostorijama Srpske napredne stranke u Preševu kome je prisustvovao predsednik IO SNS Darko Glišić, potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović kao i predsednik GrO SNS u Vranju Slaviša Bulatović, potpredsednik dr Slobodan Milenković, potpredsednik Goran Nikolić, predsednik OO SNS Bujanovac Nenad Mitrović, predsednik OO SNS Trgovište Nenad Krstić, predsednik OO SNS Vladičin Han Goran Mladenović i načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković.

– Mi smo se potrudili da kao pre tri godine objedinio sve srpske stranke i da izađemo zajedno na jednoj listi zbog čega sam zahvalan svima koji su imali razumevanja da srpski nacionalni korpus ovde u Preševu stave na jednu listu, da tom podrškom uđemo u lokalni parlament i da onda preko svojih predstavnika u lokalnom parlamentu, zaštitimo interese srpskog naroda na teritoriji Preševa – rekao je za TV Vranjska plus, predsednik IO SNS Darko Glišić.

Prvi na listi, Branko Trajković predsednik OO SNS u Preševu rekao je da očekuje da od 38 odbornika srpska lista dobije 2 odbornička mesta.

Na listi „Aleksandar Vučić – za budućnost Preševa“ je 8 stranaka: SNS, SPS, PUPS, SRS, JS, Pokret socijalista, Srpska Desnica i Srpska stranka Zavetnici.

(Vranjska Plus TV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)