NE OTIMAM ODBORE JEREMIĆU: Reagovanje Dragana Đilasa povodom teksta u "Novostima"

V. N.

22. 02. 2021. u 09:27

STRANKA Slobode i pravde imala je odbore u preko 70 gradova i opština, koji su bili, u Statutom predviđenom statusu inicijativnih odbora prilikom osnivanja stranke.

НЕ ОТИМАМ ОДБОРЕ ЈЕРЕМИЋУ: Реаговање Драгана Ђиласа поводом текста у Новостима

Tanjug

Nakon izvesnog vremena, inicijativni odbori prelaze u status opštinskih odbora i to je proces koji traje poslednja dva meseca. Nema govora ni o kakvom "otimanju" bilo čijih odbora ili članova. U pitanju su odbori koje od početka vode i u njima su funkcioneri i aktivisti članovi i članice SSP.

To navodi predsednik SSP Dragan Đilas, reagujući na tekst objavljen u "Novostima" 20. februara, pod naslovom "Đilas otima Jeremićeve odbore". Đilas tvrdi da nije tačno da "otima Jeremićeve odbore i da "u akciji ojačavanja stranke masovno zahvata članstvo i funkcionere drugih stranaka". Napominje i da u Beogradu nije osnovao "filijale u desetak opština", već da SSP u gradu ima 15 opštinskih, dva inicijativna i Gradski odbor. Lider SSP tvrdi i da je netačno da "preko Zorana Lutovca drži DS u stanju indukovane kome i da se ne zna ko je šef DS", dodajući da SSP nije "zauzela" prostorije DS ni u jednom mestu u Srbiji:

- Niti ja, niti bilo ko od mojih saradnika u SSP nemamo nikakve veze sa unutrašnjim pitanjima DS. Lutovac je predsednik DS sa kojim partnerski sarađujemo po brojnim političkim pitanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja