NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Đilas ne može da podnese podršku naroda u Srbiji koju uživa Vučić

Novosti online

02. 02. 2021. u 12:15

FRANCUSKA, Nemačka, cela Zapadna Evropa, a onda i Amerika i Kina, svi su se, naravno, zaverili i to zajedno sa narodom Srbije protiv Dragana Đilasa – kaže Nebojša Stefanović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Ђилас не може да поднесе подршку народа у Србији коју ужива Вучић

Nebojša Stefanović

- A ima ih još u toj zaveri podrške Vučiću kako bi sprečili Đilasa da ponovo dođe na vlast. Da ne zaboravimo, ovaj Đilas od danas što kritikuje podršku Evropske unije i Amerike predsedniku Vučiću, isti je onaj Đilas koji je u Evropskom parlamentu zahtevao da obrate pažnju jer je za vreme vlasti Aleksandra Vučića u Srbiji porasla podrška Rusiji. Nije se libio da kritikuje Srbiju ni po zapadnim ambasadama, još manje u Briselu, pokušavajući da se dodvori, a uveren da će ga neke podrške i glasovi van Srbije vratiti na vlast – dodaje Stefanović.

- Od tvrdnji da Vučić širi maligne uticaje Kine i povećava podršku Rusiji u ovom delu Evrope, dođosmo do današnjih da ga na vlasti devet godina drže Zapadna Evropa i Amerika. I sve ih je Vučić iz jedne Srbije korumpirao i Makrona i Merkel i sve redom u Evropi i u SAD i svi oni ne daju Draganu Đilasu da osvoji vlast. I potpuno je šizofreno da Đilas od iste te EU koju optužuje da drži Vučića na vlasti i da je korumpirana traži u isto vreme da bude posrednik u dijalogu. Nikako Dragan Đilas da shvati da je volja naroda Srbije glavni saveznik Aleksandra Vučića i to celih devet godina. Naroda koji je tu volju pokazao i Draganu Đilasu, te je tamo gde je učestvovao na izborima prošao kao bos po trnju - kaže Stefanović.

-Naroda koji ne zaboravlja, ma koliko se Đilas trudio kako je zajedno sa Tadićem, Jeremićem, Dinkićem, Đorđevićem i ostalima temeljno upropastio Srbiju. Ostala je sa 26 odsto nezaposlenih, rasprodatih i pozatvaranih fabrika, razorene privrede, minimalcem od 159 evra i najnižom stopom rasta. I to je samo nekoliko „rezultata“ njihove vajne vlasti. U isto vreme Dragan Đilas transformisao se u jednog od najbogatijih ljudi u ovom delu Evrope sa milionima i milionima evra na računima svojih firmi. I očigledno je da Dragan Đilas ne može da podnese podršku naroda u Srbiji koju uživa Aleksandar Vučić i još manje ugled Srbije u svetu, i na Istoku i Zapadu. Jasno je i zašto mu smeta jaka i uvažena Srbija, jer ne mogu ponovo da je pljačkaju i rasprodaju raznorazni tajkuni – rekao je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PONOSAN NA NAŠU VOJSKU: Vućić na Pešteru sa pripadnicima Vojske Srbije (FOTO)