PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas tokom posete porodici desetočlanoj porodici Đurić iz Laćarka odgovorio na optužbe delova opozicije kako je tobože on krao vakcine.

Jana

05.01.2021. 14:30

Uvek se pletu neke teorije zavere oko vakcina, što je teška glupost. Vakcina zaista jeste spasila svet. Potpuno je apsurdo imati otpor prema vakcini, pogotovo sada kada smo celu godinu takoreći proveli u karantinu, sa maskama i distancom, pogotovo sada kada može svako da bira koju će vakcinu primiti, u koju ima najviše poverenja.

Boban

05.01.2021. 23:33

Odlazak predsednika Vučica u srce srpske duhovnosti i Sveti Savinog isposništva veliki je dan za Hilandar, za Srbe, za pravoslavlje i SPC. Koracanje predsenika Savinim stazama srpskog prosvetiteljstva i duhovnosti dovesce do agilnije obnove Hilandara.

Boban

05.01.2021. 23:34

Kao veliki državnik, uvek mudar, promiucuran i promisljen, nikada ne vuče ishitrene poteze niti donosi ddluke naprečac. Svestan metalnog sklopa zlobnih pojedinaca saceka da udare glavom o zid pa im onda saspe iskrene i casne namere i istinu u lice.