OVO JE POSLANICA KOJA JE REPOVALA U SKUPŠTINI: U vezi je sa četrdeset godina starijim muzičarem! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 16:55

POSLANICA iz redova SPS Jelena Mihailović, koja je sinoć u Skupštini Srbije imala u najmanju ruku neuobičajen nastup, nije nepoznata domaćoj javnosti, a naročito ne u muzičkim krugovima.

ОВО ЈЕ ПОСЛАНИЦА КОЈА ЈЕ РЕПОВАЛА У СКУПШТИНИ: У вези је са четрдесет година старијим музичарем! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

Pažnju je juče skrenula na sebe repovanjem u poslaničkim klupama, ali i prošle godine, kada su mediji pisali o njenoj vezi sa skoro četiri decenije starijim muzičarem Bobanom Petrovićem (69), nekadašnjim di-džejem i biznismenom.

Ona je, inače, violočelistkinja koja se do sada nije bavila politikom, ali se njeno ime pojavljivalo u medijima upravo zbog emotivne veze sa dosta starijim muškarcem.

- Uleteo je u moj život poput furije, u to vreme 2010. sam završavala specijalističke studije - rekla je Jelena za "Gloriju", opisujući kako je počela veza sa Petrovićem.

On je, pak, Jelenu primetio najpre zbog njenog muzičkog talenta. Upoznali su se na jednom beogradskom događaju, a sve je počel tako što joj je dao svoju knjigu i CD.

O njihovoj vezi govorio je i Boban Petrović, koji je kazao da se sa Jelenom upoznao u trenutku kada je bio razveden od supruge i potpuno bez novca.

Kako je svojevremeno rekao medijima, ne želi velike pare, kao i da ga je veliki novac "već pogodio u životu i onda sam nastradao". Kazao je i da je u tom trenutku bio "bez krova nad glavom".

- Nas dvoje vezuje pretežno muzika, a možda i to što sam pare potrošio pa se ona sažalila i primila me pod svoje skute. Emocije postoje, ali su više iskonske nego ovozemaljske, mi jesmo u kosmičkoj vezi koja bi trebalo da bude prava. Naš kontakt se ne svodi samo na banalnosti svakodnevnice, oboje smo u onom drugom videli nekog s kim je veoma interesantno provoditi svaki trenutak - ispričao je Boban Petrović svojevremeno za "Gloriju".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe