DAN ODLUKE: Danas se Aleksandar Vučić obraća građanima u 18 sati

Novosti online

20. 10. 2020. u 09:59

ДАН ОДЛУКЕ: Данас се Александар Вучић обраћа грађанима у 18 сати

Aleksandar Vučić / Foto I. Marinković

Predsedništvo Srpske napredne stranke danas održava sednicu u 17 sati, posle koje će se predsednik Aleksandar Vučić obratiti javnosti.

Posle sednice trebalo bi da bude poznat sastav vlade koji predlaže mandatar Ana Brnabić. Takođe, biće poznato i da li i koje stranke ulaze u vladu kao koalicioni partneri.

Naš portal će pratiti obraćanje predsednika Vučića koji će objaviti detalje o novoj vladi i borbi protiv organizovanog kriminala.

Vučić se juče obratio građanima putem svog zvaničnog Instagram naloga i u video poruci poručio da će mafijaši u Srbiji biti pobeđeni, bez obzira na lične, političke i svake druge posledice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (90)

Marija

20.10.2020. 10:13

Srbija je demokratska drzava u kojoj vladaju red, zakoni i pravni poredak, i u kojoj ce se od postenog rada i ostvarenih rezultata kreirati kvalitetan zivot svakog radno sposobnog gradjanina, bez izuzetka.

Petar

20.10.2020. 10:15

Nova vlada će biti kvalitetna i energična i voditi i dalje politiku koja je prvenstveno vezana za mir, stabilnost i širenje prijateljskih odnosa jeste politika Srbije, kao i suočavanjem sa izazovima. Briga o našim građanima,o pitanju KiM. Želja za dobrom saradnjom i unapređenju odnosa u regionu. Održavanje ekonomskog ritma i borba sa koronom,ali i borba u kompletnom iskorenjivanju kriminala.

Jovana

20.10.2020. 10:24

Shodno velikim izazovima koji su pred novom vladom, kao sto su kosovsko pitanje, pandemija COVID 19 i evrointegracije, pozerima i karijeristima ne sme biti mesta u buducoj vladi. Posto se malo duze vagalo i merilo oko sastava nove vlade, ostaje nam da verujemo da ce samo kompetentni, hrabri i odlucni ciniti novu vladu RS.

Kapetannemo

20.10.2020. 10:24

Nije ovde nista slučajno pa je tako i sa danom pobede nad okupatorom glavnog grada. U tom gradu je, od kako je od glavnoga grada SFRJ avanzovao kao "prestonica", jeres javno pominjanje imena njegovih oslobodilaca. Ali se zato bas na taj dan, od strane pobednika nekih drugih bitaka, proglasavaju ministri nove vlade. U njoj su, od mnogoumlja do gradjanskih ratova 90tih, potomke pobednika i zrtava fasistickog terora, po sili liberalnog kapitalizma uvijenog u celofan zakona demokratije bez moralne vertikale, zamenili potomci poraženih i presvuceni osnivaci tzv. pokreta a sa nazivom tih porazenih strana. Srećna nam "sloboda".

Dada

20.10.2020. 10:25

Proslo je i njihovih pet minuta slave, vreme je da gradjani Srbije zive mirno i slobodno! Srbija se mora očisti od mafije! Građani su svoje puno poverenje dali ljudima za koje znaju da ih neće izneveriti. Pobediće se i kriminalne grupe koje misle da su jače od države.

Stefan

20.10.2020. 10:25

Borba protiv kriminalaca i mafije bice stozer u novoj Vladi koja ce nastaviti da radi u interesu svih nas i omoguciti nam bolje uslove za zivot u nasoj lepoj Srbiji!

Veljko

20.10.2020. 10:25

Ogromno poverenje, koje su građani ukazali na proteklim izborima, obavezuje novu Vladu na marljiv i odgovoran rad, što će novi kabinet, na čelu sa Anom Brnabić sigurno i ispuniti.

Mily

20.10.2020. 10:35

Danas konacno saznajemo sastav nove Vlade, koju zasigurno ocekuje naporan i mukotrpan posao u neredne cetiri godine, imajuci u vidu turbulentna desavanja u regionu i Evropi.

Lovac

20.10.2020. 11:15

Srbija danas saznaje sastav nove Vlade. Siguran sam da ce ova Vlada imati resenje za svaki eventualni problem ali i da ce raditiniskljucivo u interesh gradjan i ove zemlje.

Maki

20.10.2020. 11:54

Биће то тешка и важна седница. Логично је да СНС прво изабере свој кадар, па могу и сами да формирају владу. Ана се доказала својим радом да је способна, али није лако формирати Владу и изабрати добар кадар, надам се да ће бити још успешнији тим јер је велика одговорност на СНС и велики изазови у будућности.

Prvoborac

20.10.2020. 11:55

Krajnje je vreme je da se posle sednice donese odluka o novoj Vladi kako bi se konačno krenulo sa novim licima u nastavak borbe za bolje sutra građana Srbije.

Ana

20.10.2020. 13:06

Sigurno je da ce biti izabrani neki dosadasnji ministri da i dalje vode resore gde su dali dobre rezultate, a i nova energija novih ljudi koji ce postati ministri je dobrodosla.

Marija

20.10.2020. 13:09

Danas saznajemo sastav nove Vlade Srbije koja ce se u naredne cetiri gidine boriti sa svim problemima ali i raditi iskljucivo u interesu gradjana i drzave Srbije.