PAJIĆ: Zelenovićeve pristalice izazvale incident na izborima

Tanjug

05. 09. 2020. u 23:02

ПАЈИЋ: Зеленовићеве присталице изазвале инцидент на изборима

Foto: Tanjug

KANDIDAT Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca Aleksandar Pajić rekao je za Tanjug da “se večeras na izbornom mestu 36 "Ševarice" desio incident kada su pristalice odlazećeg gradonačelnika Zelenovića pokušale da otmu izborni materijal”.

On je rekao da je na tom izbornom mestu Srpska napredna stranka osvojila je 236 glasova, odnosno 21 više nego u junu, dok je za Zelenovića glasalo 195 birača, odnosno 70 manje nego u junu.

"Kada su njegovi predstavnici videli izborni rezultat, džak sa izbornim materijalom su pokušali da odnesu automobilom koji pripada odlazećem gradonačelniku Zelenoviću! Nismo im dopustili da odnesu izborni materijal, zaustavili smo vozilo i pozvali smo policiju", rkao je Pajić.

On je ocenio da je jasno da će "Zelenović sada kada je izgubio, da pokuša da obori biračka mesta kako bi se izbori ponavljali unedogled i kako bi još koju nedelju sedeo u fotelji”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Kosta

05.09.2020. 23:26

Zelenović nikako da shvati da su glasovi građana svetinja i da se ne sme prekrajati volja građana. Časno treba priznati poraz i povući se dostojanstveno. Ovako, ostaje jedna velika mrlja.

Lola

06.09.2020. 01:01

Izbori su ponovljeni i narod je dao poverenje SNS. Zelenovic dostojanstveno treba da prihvati poraz i da svoje pristalice ne tera u sumanute nedolicne poteze.

Jelena

06.09.2020. 06:41

Nebojša Zelenović nikako da shvati da su glasovi građana svetinja i da se ne sme prekrajati volja građana. Građani Šapca su i pored brojnih nedostataka uspeli da ponovo kažu kome svoje poverenje daju. Kako mislei da gradjane sutra pogleda u oči građanima Šapca.