PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je borbom koju je vodio za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa tokom vašingtonskih razgovora sa predstavnicima privremenih institucija samouprave u Prištini ušao u istoriju kao državnik koji je uspeo da sačuva naše državne i nacionalne interese pred najvišim zvaničnicima SAD.

Komentari (25)

Rac

04.09.2020. 23:21

Mudrim pristupom Vučić je uspeo da izbegne priznanje Kosova a da pri tome potpiše ekonomski sporazum i izbegne da Srbi budu optuženi za opstrukciju dijaloga.

Dragan

05.09.2020. 01:46

E sada da vidim šta će opozicija da kaže nakon ovog potpisivanja sporazuma. Nešto će opet da izmisle protiv predsednika jer neće moći da prihvate usoeh i dogovor koji je predsednik postigao u Vašingtonu.

Gale

05.09.2020. 07:36

Mudrim pristupom Aleksandar Vučić sa našim pregovaračkim timom je uspeo da izbegne priznanje Kosova, a da pri tome potpiše ekonomski sporazum i izbegne da Srbi budu optuženi za opstrukciju dijaloga.Albanci su još jednom poraženi, to govori što su se međusobno svađali.

Mara

05.09.2020. 16:09

Drugacije se nije bi ocekivalo od predsednika Vucica, jer ima ogromnu pregovaracku snagu i hrabrost, tako da smo i ocekivali da ce postici najbolje moguci rezultat za svoj narod!