PREDSEDNIK Amerike Donald Tramp pozdraviće danas u 17 časova u Ovalnom kabinetu Bele kuće predsednika Aleksandra Vučića i premijera privremenih institucija u Prištini Avdulaha Hotija.

Komentari (36)

Vesko

04.09.2020. 12:49

Mislim da je Grenel neke stvari uradio iza ledja Donaldu Trampu. Bitno je da smo jasno i glasno rekli da se sporna tacka 10 iz sporazuma mora ukloniti, sto je i ucinjeno i da smo spremni za nastavak dijaloga, spremni na obostrano kompromisno resenje problema na KiM ali nikako nismo spremni i nikada necemo potpisati tzv.nezavisnost Kosova!!!!

Sljiwo

04.09.2020. 12:57

Predsednice prenesite pozdrave Duska Markovica potrcka iz Crne Gore Trampu..Sjetice se on..Dusko mesecima nije prao straznicu..kada ga je Trampova cipela "pomilovala"...

Poreklo

04.09.2020. 13:05

Trampova administracija puna je ljudi iz bivsih rezima koji stoje na liniji glavne globalisticke osovine Vasington-London-Tokio-Berlin. Iz tih razloga je u spisak zelja ubacena klauzula o priznavanju KiM. Donalda Trampa uopste ne interesuje pitanje Kosova ali je stvar znacajna zbog cinjenice da iza Srbije stoje Rusija i Kina. Tramp nije opasnost za Srbiju ali svi drugi jesu. Deo teritorije Srbije je postao tanka linija izmedju prodora Nemacke ka objedinjavanju evrope koja ne priznaje postojanje Srpske drzave i nacije a potom i obracuna sa Rusijom ili zaustavljanja planova globalista u ovoj regiji. Ruski zid na koji je Zapad naisao u Srbiji nije bio ocekivan u takvoj meri a narocito prisustvo Kine koje je potpuno razorilo snove globalista da mogu lako unistiti Srbiju i pokatoliciti region. Ulog je gotovo podignut na nivo rata, a razgovori dve strane Zapada i Istoka nemaju resenje kojim bi bile zadovoljne obe strane. Nemojte imati zablude da ovi razgovori i prisustvo nasih politicara znaci bilo sta vise od obicne formalnosti. Jedna je strana smrt za Srbiju a druga zivot. Odlucice momenat i sila neke od strana koja tog trenutka bude mogla da se primeni. Zapamtite, duhovna snaga Srbije i njenog porekla je najaca sila koju imamo i koja jednom napadnuta pokrece kontinente i stvara zastitu potrebnu za opstanak. Zato smo meta svih oni koji bi da stvore jednu svetsku naciju bez imena i porekla.

Dragan R

04.09.2020. 13:21

Svaki sporazum koji ne podrazumeva priznanje Kosova sadrži u sebi, sasvim sigurno, nešto korisno. Nezavisnost navodne države je crvena linija za Srbiju i to svako od pregovarača vrlo dobro zna.

Kosta

04.09.2020. 13:36

Verujem da će naš predsednik uspeti da razmeni bar koju reč sa Trampom iako nije predviđen duži razgovor. Potpisivanje raznih ugovora biće značajno i za nas i za Prištinu iako oni nisu zadovoljni jer ih je jedino interesovalo priznanje Kosova.

Ivana

05.09.2020. 09:39

Vučić i Tramp su postigli istorijski sporazum. Omogućili su nam dalje razvoj, i tačke koji su bile prihvatljive. KiM je ostao u sastavu Srbije..