PREDSEDNIK VUČIĆ IZ VAŠINGTONA: Ako bude susreta sa Trampom znači da nismo nezadovoljni

Novosti onlajn

03. 09. 2020. u 22:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Vašingtonu da će, ukoliko se dogodi da bude prijema i susreta na najvišem nivou u Beloj kući, to će značiti da srpska delegacija nije nezadovoljna.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ИЗ ВАШИНГТОНА: Ако буде сусрета са Трампом значи да нисмо незадовољни

Foto: Pink Printskrin

- To je sve što mogu da kažem... Ako uspemo da izguramo još nekoliko sitnica, biću na kraju i zadovoljan, ima dobrih stvari u tome - rekao je Vučić novinarima u Vašingtonu, gde u Beloj kući traju razgovori Beograda i Prištine.

Na konstataciju da deluje mnogo optimističnije nego što je delovao ministar Siniša Mali, kada je ranije rekao da se na srpsku delegaciju vrši ogroman pritisak i da traže međusobno priznanje, Vučić je rekao da je Mali davao izjavu novinarima posle "prvog papira" i da je u tom trenutku rekao istinu.

- Ja se divim ljudima koji su u stanju da kažu da je neko izmislio nešto. I nisam ja heroj tamo bio, ja sam radio svoj posao, a moj posao je da čuvam Ustav i Srbiju i to je jedino što sam radio. Ne zaslužujem herojsku medalju za to - rekao je Vučić.

On je dodao da veruje da je srpska delegacija ponosna na svoju zemlju i na to kako su štitili interese Srbije, iako to nije lako.

- A te koji govore kako su to laži i neistine, o njima ne mogu ni da govorim - rekao je Vučić.

- Da li će biti ugovora i susreta na još višem nivou niko ne može da potvrdi, jer to zavisi od toga da li ćemo postići dogovor - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)