PREVIRANJA U DS: Isključena 4 funkcionera zbog pokušaja otimanja stranke

Tanjug

31. 08. 2020. u 21:53

ČETIRI funkcionera Demokratske stranke isključenja su danas iz članstva te partije zbog pokušaja preotimanja stranke i nedoličnog ponašanja.

ПРЕВИРАЊА У ДС: Искључена 4 функционера због покушаја отимања странке

Novosti

Izvršni odbor DS odlučio je o tome u disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke, a isključeni su Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić.

Etički odbor pokrenuo je disciplinski postupak protiv čestvorice funkcionera 9. jula, s obrazloženjem da su prekršili Statut i Etički kodeks Demokratske stranke i time naštetili njenom ugledu. "Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić bili su organizatori pokušaja preotimanja stranke u Madlenijanumu 21. juna ove godine, kada su doveli privatno obezbeđenje na sednicu, blokirali ulaze u Madlenijanum i na kraju inicirali prekid zasedanja Glavnog odbora", navedeno je u saopštenju koje je medijima dostavila Informativna služba Demokratske stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!