ZAŠTO ZAPAD NAPADA PUTINA? Lazanski se oglasio iz Moskve, a otkrio i cenu ruske vakcine (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2020. u 19:36

AMBASADOR Republike Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski izjavio je da su sankcije prema ličnostima u Belorusiji, kao i u Rusiji, više plod psihološkog propagandnog pritiska.

ЗАШТО ЗАПАД НАПАДА ПУТИНА? Лазански се огласио из Москве, а открио и цену руске вакцине (ВИДЕО)

Foto: Hepi TV Printskrin

-  Setite se da su Amerikanci pre osam godina uveli sankcije komandantu ruske Crnomorske flote. Da li neko pametan misli da komandant ruske Crnomorske flote ima ikakvu imovinu na zapadu? - pitao je Lazanski. 

Ambasador Srbije je rekao da ne želi da komentariše situaciju u Belorusiji, jer se tiču odnosa Moskve i Minska.

Govoreći o vakcini protiv virusa korona, Lazanski kaže da Rusi očekuju da će do kraja godine biti proizvedeno 200 miliona doza vakcine i da će biti relativno jeftina, od pet do 10 dolara. 

Lazanski je otkrio i zašto su česti napadi zapadnih centara moći na predsednika Rusije Vladimira Putina.

- Nekim centrima moći na Zapadu ne odgovara jaka Rusija, a predsednik Putin je zaista Rusiju podigao na nivo svetske supersile. Rusija se doživljava kao konkurencija - izjavio je ambasador Srbije u Moskvi za TV Hepi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

MALI PERICA

22.08.2020. 23:33

rusija nije zemlja za demokratiju jer demokratijom se rukovode politicarg. a svi znamo sta znabi politicar na latinskom "olos" naravno sala, rusija je zemlja od discipline kulture pameti . Putin je bivše vojno lice ,cizma disciplina zna se sta i kako. . bez putina oligarti bi rasparcali zemlju . svaka drzava koja je iole malo vojno disciplinovana je jaka. ili ako je kraljevina. a to treba i nama. al ne sa vulinom. . vojska treba ma bude obavezna a ne imamo huligane navijace a odvoj ga od mame na 6 mes ima da Placu. jaka vojno disciplinovana rushja i takodje h kina Slomice ameriku i njihovu laznu ekonomiju. . . I treba da je tako. . .

Vlada

24.08.2020. 07:57

Nikome na zapadu ne odgovara jaka Rusija. Njima su potrebne slabe države i narodi koje mogu da osvajaju, porobljavaju i eksploatišu do granice uništenja