AMBASADOR SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je da će njegova zemlja podržati Srbiju na putu ka Evropskoj uniji, jer je jaka Srbija i u interesu SAD.

Božidar Anđelković

07.08.2020. 08:52

"У том контексту је поменуо и да САД подржавају идеју мини Шенгена." "Мини Шенген" је уговор између суверених држава, а "Косово" то није. Господин Гренел, а сасвим сигурно и председник Трамп подржавају "мини Шенжен", по кинеском моделу, који представља економски пројекат унутар ЈЕДНЕ државе. А што се то господи Годфрију и Палмеру не допада, друга је ствар.

Sneki

07.08.2020. 09:47

Srbija je za razliku od Amerike prava demokratska zemlja u kojoj ničija prava nisu ugrožena.Amerika gleda samo svoje interese,a da joj je stalo do Srbije,ne bi je onako zlikovački i kukavički bombardovali

Varto Marx

07.08.2020. 10:32

Narod Srbije nije toliko kratke pameti da krene tvojim idejama. Srbija nikada nece zaboraviti agresiju Nato-a, ni sve zlocine na KiM, Krajinu, i BiH. Kosmet vise vrijedi negó EU. Brisel vec polako hoda, na staklrnim nogama.

maniks

07.08.2020. 13:13

Gospodine Godfri imate dobre Leskovacke pljeskavice i u Beogradu ne morate da idete u Leskovac na rostilj. Vase price ne vrede ni jedan cevap. Bombardovali ste nas, ubijali kao hrvati a i zajedno sa njima stare,zene i decu , uzeli 15% teritorije ali imajte na umu privremeno i mnogo toga i manite nas vasih dobrih namera. Pritiskate nas sa svih strana i sad mi da vas volimo, nemoguce , nije normalno.

Nataly

13.08.2020. 09:37

Kakva zavodljiva povrsnost duboke drzave ...Ima jedna rupa u govoru a to je ratna odsteta..Pitanje svih pitanja Medjunarodni sud pravde za NATO i ratna odsteta za nas i mnoge zemlje na planeti. Ovako divlja horda koja se otela gradjanskoj kontroli...zatrpava zadnjim nogama svoje zlocine po svetu.