NE znam da li ostajem na funkciji ministra spoljnih poslova u budućoj Vladi Srbije, nisam pričao o tome sa predsednikom Aleksandrom Vučićem-rekao je danas šef srpske diplomatije i predsednik SPS-a Ivica Dačić.

Komentari (7)

Petar

27.07.2020. 11:07

Ја нисам за СНС, још мање сам за СПС али јесам за наставак ове политике која је вођена последњих година. Ако то нико други не уме да ради, онда сам за то да ови који су ту наставе то да раде.

Varto Marx

27.07.2020. 12:44

Za cijelo ovo vrijeme kao ministra vanjskih poslova nije dovoljno uradjeno. Druze Dacicu tvoj programa nisam jos nigde procitao sta je tvoj cilj, da uradis povodom Kosmeta. Tih par drzavica koje su odbile da priznaju KiM nije dovoljno, Sto je naj bitnije u Europu nista nije postignuto. Vucic ne moze i ne smije predati KiM za Srbina Kosmet je bitniji od EU i SAD.

Orao

27.07.2020. 17:17

@Varto Marx - Kad ste toliko pametni i osporavate neosporne zasluge Dacica kazite onda ko je taj koji ce da ubedi kreatore okupiranog Kosova Njemacku ,Englesku,Francusku da odustanu od priznanja Kosova.Problem Kosova ce tada biti resen.

Mišo Peć

27.07.2020. 18:34

@Orao - Kako da ubedimo Englesku,Francusku,Nemačku dodao bih Ameriku na povlačenje priznavanja Kosova kad naši politički predstavnici bezbroj puta izjavljuju da nemožemo očekivati od njih otpriznavanje,šta košta da suprotno izjave i kažu da smatraju da će navedene zemlje uvideti da su pogrešilie i da će povući priznanje.Imali smo prilike u više navrata da čujemo predstavnike Prištine gde izjavljuju da očekuju da će ih u dogledno vreme i Rusija priznati.

Orao

27.07.2020. 19:45

@Mišo Peć - Bože al'si smešan i naivan.Pozivaš se na savest onih koji su okupirali Kosovo.To je isto kao da moliš lopova da ti vrati ukradeni sat.