VIŠE od polovine građana Srbije, tačnije njih 53 odsto, veruje da Vlada neće priznati Kosovo, a čak 77 odsto ne bi podržalo nezavisnost južne srpske pokrajine, zarad bržeg ulaska naše zemlje u EU.

Slobodno mislim

27.07.2020. 12:28

Jedino ostaje "nepoznata" koliko bi građana Republike Srbije i Republike Srpske u nedostatku zaposlenja u Republici Srbiji i Republici Srpskoj "uzelo kofere" ,a pre toga isposlovao radne i boravišne dozvole u državama članicama Evropske Unije i otišlo da radi i živi tamo, o tome se anketa nije izjasnila? Naravno Kosovo i Metohija su sastavni deo Republike Srbije, pa kad se patriota u tome delu, treba biti patriota u u ovom drugom delu i odbiti iseljavanje u države Evropske Unije i naseliti Kosovo i Metohiju, da se pojača srpska pozicicija i prisustvo na Kosovu i Metohiji s ne u Evropskoj Uniji, ukoliko je Kosovo i Metohija značajnije i draže od Evropske Unije? Ne treba biti licemeran, ako je Kosovo i Metohija u srcu i duši a ne Evropska Unija, onda idemo na Kosovo i Metohiju a ne u Evropsku Uniju?

Varto Marx

27.07.2020. 13:03

Svi znamo da je za pravog Srbina Kosmet ne odeljiv, Bez obzira sto je privremeno u rukama okupatora i agresora. Sve Srpske vlade dosada su uradile nepodnosljive greske, kod Srbina nema sloge, nazalost puno izdajica. Narod neda svoju kolevku, ognjiste, svijetinju, tu je puno Srpskih patriota heroja ostavilo zivot. KiM moramo povratiti na svoje mjesto, Srpska Pokrajina.

Mišo Peć

27.07.2020. 13:57

Anketama i istraživanju instituta za evropske poslove ne verujem ništa,ovo je sve u službi lobiranja da se omekša stav Srpskog naroda po pitanju kojekakvih gluposti koje se najavljuju od podela,razmena,razgraničenja i koje čega a koje je sve u suprotnosti sa našim Ustavom i rezolucijom 1244 UN.Ja sam takodje istraživao i došao do podatka da 98 odsto gradjana smatra da Srbija nikada neće priznati ni metar Kosovskometohijske zemlje kao nezavisno Kosovo.

Dragan

27.07.2020. 14:32

Ево да вам допуним анкету, као још један млади рођени Београђанин (из урбане средине), а и са дипломом Београдског универзитета: Косово је срце Србије. Ни метар - никад, ни под каквим условима, по цену рата и живота! (резултати анкете не делују аутентично, познајем гомилу света и баш никог ко сматра да је Косово и Метохија изгубљено за Србе, или неког ко би прихватио било какве "размене", "демаркације", трговине и лажне уступке)

veselnik

29.07.2020. 11:49

"27 odsto ispitanika smatra da će Vlada priznati Kosovo"... krsenje Ustava je veleizdaja, kako "Vlada" (koje jos nema) moze da donosi odluke suprotne Ustavu?

Slavisa

07.08.2020. 22:29

Dragi moja braco i sestre, ako damo Kosmet onda je Srbija zemlja bez duse u kojoj ja onda nebih zeleo da zivim. Kosovo i Metohija su neoturjivi delovi Republike Srbije. Mada mi srbi moramo da tezimo da nam se daju granice Koje nam je zapad 1915 u Londonu obecao koje obuhvataju Srpsku Dalmaciju, Sreme, Baranju, Srpsku Crnu Goru Srpsku Bosnu i Hercegovinu, Srpsku Macedoniju i da se nezaboravi Srpski Epir t.j tzv Severna Albanija danas. Srbi sve dok SE neuspostave prirodne granice ovde nece biti mira, mora tacka da se stavi i da Srbija pozive Kinu i Rusiju upomoc u realizaciji pivratka Srpskih zemalja