PALMA ČESTITAO DAČIĆU 30. ROĐENDAN SPS: Opstali ste 30 godina, istovremeno i patriotski i moderni

Novosti online

17. 07. 2020. u 14:20

ISTORIJAT Socijalističke partije Srbije od 17. jula 1990. godine do danas je istorijat Republike Srbije i njenih građana - rekao je Palma.

ПАЛМА ЧЕСТИТАО ДАЧИЋУ 30. РОЂЕНДАН СПС: Опстали сте 30 година, истовремено и патриотски и модерни

Foto: Tanjug

- SPS je uvek bila uz svoj narod i nikada nije bila izdajnik svoje države i svog naroda i tako je i danas. SPS je jedna od retkih političkih stranaka, osnovanih na početku višestranačja u Srbiji koja je opstala i danas, a opstala je zahvaljujući njenom predsedniku Ivici Dačiću, koji je uspeo u tome da SPS ostane istovremeno i patriotska i moderna stranka, koja je nakon 30 godina ne samo opstala, nego je danas druga po snazi politička partija u Srbiji.

- Jedinstvena Srbija je ponosna što zajedno SPS – om čini najdugovečniju koaliciju na političkoj sceni Srbije i jednu od najdugovečnijih na svet - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, čestitajući svom koalicionom partneru, predsedniku SPS Ivici Dačiću, 30. rođendan partije.

- Današnje vreme, u kome se ceo svet nalazi, nije vreme za slavlja. SPS će, siguran sam, kao i do sada, tako i danas i sutra uvek biti uz svoj narod i svoju državu - rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!