PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odbacio je večeras tvrdnje da su i huligani i policajci "njegovi" i da su huligane doveli da bi rasterali proteste.

Komentari (32)

Ivana

12.07.2020. 22:57

Dragan Đilas mora da bude priveden i da odgovara za sprovođenje nasilja u društvu za huliganstvo i rušenje Skupštine, za organizavanje nasilnih protesta u doba Covida 19. Dragan Đilas mora da odgovara za plasiranje lažnih vesti u javnost.

OM

12.07.2020. 23:02

Ti isti tajkuni su gotovo godinu dana šetali pod sloganom 1od5 miliona, a od tolikih miliona ta veštačka tvorevina je na izborima osvojila manje od 1% podrške.

Gordana

12.07.2020. 23:05

Sramno je i bedno to sto mnogi pokusavaju da iskrive pricu o protestima, a svima nam je jasno da su upravo tajkuni i opozicionari ti koji kreiraju sve ove nemire.

Djomla Vozdovac

13.07.2020. 00:39

NE, nemoj Vucicu molim te to da nam pricas... Ne zelimo nikada da vidimo nekoga ko nije ti, na celu nase, naizgled male, ali ipak plemenite zemljice! Ne trosi svoju blagu energiju, na usmerivanje ka losim ljudima, koji zele samo lose nasoj plemenitoj komuni. Ako budes trosio svoj sarm, energiju i znanje na njih, pokleknucemo u sramotnom rastu i lansiranju iz mulja koji su nam losi politicki stavovi tvojih prethonila ostavili. Ja osecam tvoju energiju i boljitak ove zemlje iz dana u dan, koji bude blokiran ne bitnim ljudima za tebe, moralnu gromadu i plemenitog vodje na celu kolone buduce velelepne Srbije!

Ma Ja sam

13.07.2020. 05:03

Vucic previse prica i dopusta opoziciji da rade sta hoce da mu sa Zapada ne bi slali zamerke. Dosta je toga bilo. Doticni su imali priliku da menjaju vlast na izborima, ali nisu hteli jer nisu imali glasove. Sada bi silom. Treba promeniti i poostriti zakon ako treba i pohapsiti sve koji organizuju ovakve proteste. Gradjani koji su nezadovoljni treba da iznesu svoje probleme u gradskim institucijama i da se osnuje telo koje ce sve to i ideje koje imaju, propisno razmotriti , a ne ovako.

Nebojsa

13.07.2020. 12:25

Pa cekajte malo, juce su na sav glas jaukali da se Vuciceva policija brutalno obracunala sa neduznom omladinom koja je bacala kamenice i bljuvala vatru na nju (policiju), a sad kazu da je tu omladinu Vucic platio kao "provokatore"? Vucic protiv Vucica? Pitam se koliko placaju te provokatore da prvo napadaju policiju, potom dobiju velike batine, provedu noc u stanici policije i da im se na kraju upise prekrsajno kaznjavanje u licnu biografiju?

George

13.07.2020. 17:03

Svako ima pravo da protestuje ali netreba rusiti nista to sve kosta mi cvi narodi u srbiji treba da se volimo cenimo vidite sta korona radi gotovismo svi nema nam spasa,