ISTICANJE NACIONALNIH SIMBOLA JE MEĐUNARODNO PRAVO: Srpska lista - U zgradi opštine mogu narkotici, a ne može srpska zastava

Novosti online

10. 05. 2024. u 13:35

SRPSKA lista reagovala je na odluku takozvanog gradonačelnika Leposavića Ljuljzima Hetemija da za gradsku slavu Sv. Vasilija Ostroškog zabrani isticanje srpskih zastava, navodeći da je isticanje i poštovanje nacionalnih simbola međunarodno priznato pravo, pa čak i po "kosovskom ustavu" u članu 59.

ИСТИЦАЊЕ НАЦИОНАЛНИХ СИМБОЛА ЈЕ МЕЂУНАРОДНО ПРАВО: Српска листа - У згради општине могу наркотици, а не може српска застава

Foto: Srpska lista

Kako se navodi, "poslušnici" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija mogu da koriste narkotike u zgradi opštine, ali brane isticanje srpskih zastava i ističe da je to što zaposleni u opštini koriste narkotike "slika i prilika" Kurtijeve vlasti na severu Kosova i Metohije i onih koje on podržava.

- To je slika Kurtijeve borbe protiv kriminala i poštovanje zakona!? - zapitala se Srpska lista u saopštenju.

Istovremeno oni su pozvali međunarodne predstavnike da hitno reaguju, i zahtevaju da nadležni organi procesuiraju "narko-radnike opštine" i zamenika ministra za zajednice Radoicu Radomirovića koji je više puta do sada bio usnimljen kako podstiče druge na izvršenje krivičnih dela i koji je deo tih grupa kada vrše određena dela. 

BONUS VIDEO: NAPRAVILI OD OPŠTINE NARKOMANSKO LEGLO: Kurtijevi Srbi na čelu sa Radomirovićem šmrču kao ludi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?