"VREME JE DA POKAŽEMO DA SMO UJEDINJENIJI NEGO IKADA": Brnabićeva razgovarala sa Željkom Cvijanović (FOTO)

Novosti online

08. 04. 2024. u 15:54

ANA Brnabić, predsednica Narodne skupštine sastala se danas sa Željkom Cvijanović, srpskim članom Predsedništva BiH. Tim povodom se oglasila na društvenim mrežama te istakla kako su razgovarale o svim izazovima sa kojima se suočaba naš narod i kako na iste odgovoriti.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО УЈЕДИЊЕНИЈИ НЕГО ИКАДА: Брнабићева разговарала са Жељком Цвијановић (ФОТО)

Foto: Instagram/anabrnabic

- Radni ručak sa srpskom članicom Predsedništva Bosne i Hercegovine, mojom prijateljicom @zeljka.cvijanovic . Bez obzira na to na kojim smo funkcijama, nas dve smo uvek imale izvanrednu saradnju i tako će ostati i u budućnosti.

Današnji susret je dobra prilika da razgovaramo o svim izazovima sa kojima se suočava naš narod i svemu što nas čeka u narednom periodu, kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti.

Sigurno je takođe da nećemo dozvoliti bilo kakve dalje podele među srpskim narodom i da je vreme da pokažemo da smo ujedinjeniji nego ikada. Srbija će nastaviti da podržava Republiku Srpsku, ponosni smo na naše neraskidive veze i to neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra - napisala je Brnabić na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: KABADAHIJA! Đilas demonstrirao kako prolazi svako ko se usudi da mu makar na sekund protivureči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)