NIKOLIĆ: Zdravko Ponoš je uvek radio za interese stranaca

Novosti online

07. 04. 2024. u 19:44

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić reagovala je na izjavu Zdravka Ponoša.

НИКОЛИЋ: Здравко Понош је увек радио за интересе странаца

Foto: SNS

Neprihvatljivi su izbori za one koji od volje naroda beže kao đavo od krsta! A to je potvrdio i NATO komandir, žestoko poraženi Đilasov predsednički kandidat, Zdravko Ponoš.

Njihova klepetanja o “izbornim uslovima”, a zapravo samo izgovor za činjenicu da im se ne ide na izbore, dosadilo je više i Bogu i narodu.

Izborni uslovi po kojima se danas izbori održavaju, oni su kreirali. Izborni uslovi su isti kakvi su bili i prošle godine, pre decembarskih izbora, kada su tražili hitno održavanje izbora. Izborni uslovi sada, isti su kao oni posle decembarskih izbora kada su sa izmišljenom pričom o krađi, tražili nove izbore. Izborni uslovi su isti onim koji bi bili u maju, kada su tražili slobodne dane za holideje i maratone.

Izborni uslovi ih toliko interesuju da su sve moguće razgovore odbili. Izborni uslovi ih toliko zanimaju da su sve preporuke ODIHR odbacili, postavljajući ultimatume.

Dakle, “izborni uslovi” samo je bedni izgovor, koji im služi da poruče strancima da na vlast, bez njih, ne mogu!

A da je to tako, potvrđuje i njihovo udaranje po našoj zemlji, kojim uz priču o “izbornim uslovima” pokušavaju da se dodvore upravo strancima.

Istim onim sa kojima su kovali onaj podmukao plan da se našoj zemlji ukine suverenitet.

Tako, hrvatski državljanin, Ponoš, uz nebuloze o izbornim uslovima, nariče isto ono što i Kurti. To je, mora se priznati, redovna pojava.

Sada, sa namerom da svoj doprinos pruži maksimalno kako bi lažna država pristupila Savetu Evrope, a on pristupio zagrljaju stranaca za čije interese je uvek radio.

I Kurtijevom, jer on mu se, nekako, najviše obraduje!

Nije važan datum, važni su rezultati, a najvažnija volja naroda! Vide građani rezultate i vide ko se za njihov interes iz petnih žila, na svakom mestu i u svako doba, svom snagom bori.

Zbog toga, 2. juna, ali i kada god se održavali izbori, građani daju najveću moguću podršku predsedniku Vučiću.

Pored toga što je njegovim i dolaskom Srpske napredne stranke na čelo države, rezultat i uspeh vidljiv u svakoj oblasti, sasvim sigurno najvažniji je onaj koji se odnosi na nezavisnost i suverenitet naše zemlje. Vučić je nezavisnost Srbije odbranio!

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave