NE NASEDAMO NA LAŽI POLITIČKIH DILETANATA Direktor PIO fonda: Tajkuni na samom početku kampanje pozivaju na linč aktivista

Novosti online

15. 03. 2024. u 12:34

DIREKTOR PIO Fonda Relja Ognjenović oglasio se povodom incidenta koji je izbio na Voždovcu kada je pokušano, kako su to opozicioni mediji naveli, "građansko hapšenje" aktivista SNS-a.

НЕ НАСЕДАМО НА ЛАЖИ ПОЛИТИЧКИХ ДИЛЕТАНАТА Директор ПИО фонда: Тајкуни на самом почетку кампање позивају на линч активиста

Foto: SNS

- Sinoć sam se odazvao pozivu aktivista SNS-a u Ulici vojvode Stepe i sprečio sam pokušaj njihovog protivpravnog lišavanja slobode. Notorna laž je da me je neko bilo gde zadržavao, već je istina da sam došao da podržim potpuno legalan i legitiman aktivizam naših članova. Nisu u pitanju nikakvi birački niti borački spiskovi kako su objavili opozicioni plaćeni mediji, a posebno ne sa ličnim podacima građana koji nisu članovi naše stranke. 

Tajkuni od 619 miliona već na samom početku kampanje pozivaju na linč aktivista naše stranke, a onda kada zbog toga budu uhapšeni kažu kako je to represija policije. Prošlo je vreme kada su diplomate i tajkuni naređivali policiji koga da hapse i kada su sastavljali vlade. 

To je jedina istina koju opozicioni mediji izvrću i padajući na najniže grane, na svojim portalima prenose laži političkih diletanata. 

Pretpostavljamo da su i te laži koje plasiraju i spinuju, kao i napadi u sklopu političkog programa “Srbije protiv nasilja” i njihovog širenja mržnje prema svima koji su simpatizeri Srpske napredne stranke.

Pozivam sve aktiviste SNS-a da nastave borbu protiv lopova i nasilnika ujedinjeni i bez ikakvog straha, jer će na kraju poštena Srbija pobediti. 

Neka bude borba neprestana! - izjavio je Relja Ognjenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)