UMESTO DA GOVORI O SRBIMA NA KiM, GRBOVIĆ BLATI SRBIJU: Nijednom rečju nije pomenuo ugrožena prava srpskog naroda

Novosti online

08. 02. 2024. u 10:32

PREDSEDNIK Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović govorio je na panelu organizovanom u okviru Evropskog parlamenta u Strazburu o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, dok Srbe sa Kosova i Metohije nije spomenuo nijednom rečju.

УМЕСТО ДА ГОВОРИ О СРБИМА НА КиМ, ГРБОВИЋ БЛАТИ СРБИЈУ: Ниједном речју није поменуо угрожена права српског народа

Foto: Printskrin

U trenutku kada se gaze prava Srba na Kosovu i Metohiji, panelu organizovanom u okviru Evropskog parlamenta, prisustvuju i pojedini opozicioni predstavnici iz Srbije, a među njima je i Grbović. Grbović je sve vreme iznosio laži o predsedniku Vučiću i izbornom procesu u Srbiji, i nijednom rečju nije spomenuo prava Srba na Kosovu i Metohiji koja su najgore moguće ugrožena jednostranim Kurtijevim akcijama usmerenim protiv njih. 

Prethodno je govorila i Marinika Tepić. Ona je tokom obraćanja iskazala nadanje da će rezolucija biti usvojena u svojoj "punoj verziji", što bi značilo da se Marinika Tepić nada da će se građanima Srbije ukinuti sredstva iz Evropske unije. 

Marinika je, govoreći u Strazburu, sve vreme govorila o predsedniku Vučiću i iznosila laži na njegov račun. Međutim, Tepićeva nijednom nije upitala Violu fon Kramon, izvestioca Evropskog parlamenta za Kosovo, koja predsedava ovom plenarnom zasedanju, zašto Kurti teroriše Srbe.

BONUS VIDEO:

OVO SU NAJTEŽA VREMENA ZA NAS: Konferencija rektora prištinskog univerziteta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)