VELIKO UPOZORENJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Pakleni plan Đilasove opozocije da Prištinu puste u UN

Novosti online

11. 12. 2023. u 23:02

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Ćirilica" na TV Hepi.

ВЕЛИКО УПОЗОРЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Паклени план Ђиласове опозоције да Приштину пусте у УН

Foto: Printskrin TV Hepi

Vučić je istakao je da je on oprezan, i da sagledava svaki dan iz različitih uglova.

- Spremniji sam da se suprotstavim različitim pokušajima rušenja Srbije, u odnosu na mnoge druge. I nikada neću biti spreman na prolivanje srpske krvi. Ako narod hoće promenu vlasti, u 22 sata za šest dana, biću prvi koji će da čestita. I sam ću da kažem da ne želim zajedno sa njima da vladam. Nisu nam isti snovi, hajde da se dogovorimo, kada hoćete predsedničke izbore, i radite šta hoćete - rekao je on.

Dodaje da ne ucenjuje narod time, već ima principe i ciljeve, i objasnilo šta bi se desilo da opozicija pobedi na izborima, a on ostane predsednik.

- Postoje stvari koje ja znam, a mnogi ne znaju. Oni bi govorili da su vesnici promena i budućnosti, a da ja sputavam put u budućnost. Oni hoće da se uz saglasnost Srbije prihvati kompletan Ohridski sporazum, i to sa delovima koje smo mi nedvosmisleno odbili. Onda bi doneli poseban izveštaj EU, i prosledili UN, i na taj način bi dozvolili Prištini da uđe u UN - kaže predsednik.

On dodaje da će unapred upozoriti UN na takve pokušaje, i da mnogi smatraju da je on zagledan u prošlost, samo zato što brine o Srbiji.

- I onda bismo se tukli i svađali svaki dan, naši protivnici bi sve svoje ciljeve ostvarili. Ne bismo imali investicije, koje su sada ogromne. Pa bismo izgubili prijatelje iz Azije, koji investiraju u Srbiju. Što bih ja sve to radio, bolje da se sklonim u takvoj situaciji, pa da ih pobedimo za četiri godine - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar