IZJAVA MILORADA DODIKA JOŠ BRUJI U UŠIMA NATO PONOŠA (VIDEO)

Novosti online

06. 12. 2023. u 09:18

I DOK predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poziva ljude da glasaju za listu Srpske napredne stranke, ističući da je njegovo opredeljenje apsolutno neupitno, Zdravko Ponoš izjavljuje da "Dodik ne sme da dođe Vučiću".

ИЗЈАВА МИЛОРАДА ДОДИКА ЈОШ БРУЈИ У УШИМА НАТО ПОНОША (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zdravko Ponoš - sa Đilasove liste "Srbija protiv nasilja", kaže:

- Evo, ni Mile Dodik ne sme da dođe Vučiću! Dotle je stigla spoljna politika ove zemlje, zato što je lična, zato što je podanička i zato što nemamo institucije!

Podsetimo, dva dana ranije u Beogradu Milorad Dodik kazao je sledeće:

- Ja na listi "Srbija protiv nasilja" vidim mnoge koji misle da je Republika Srpska eksces, da ne treba da postoji! Oni nama nisu politički protivnici, oni su nama neprijatelji! Možete misliti šta bi bilo sa nama da takvi ljudi dođu na vlast! Ko god da drži do jedinstva srpskog naroda, nemojte glasati za tu listu! Moje opredeljenje je apsolutno neupitno, ja bez oklevanja kažem i pozivam sve ljude da glasaju za listu Srpske napredne stranke!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (21)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)