VUČEVIĆ, VESIĆ I GOLUBOVIĆEVA SA GRAĐANIMA BAČKE PALANKE: Važno je da 17. decembra budemo jedinstveni (FOTO)

Novosti online

05. 12. 2023. u 14:52

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Miloš Vučević zajedno sa članom Predsedništva SNS Goranom Vesićem i prvom na listi Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane Dušankom Golubović, razgovarao je danas u Pivnicama sa građanima opštine Bačka Palanka.

ВУЧЕВИЋ, ВЕСИЋ И ГОЛУБОВИЋЕВА СА ГРАЂАНИМА БАЧКЕ ПАЛАНКЕ: Важно је да 17. децембра будемо јединствени (ФОТО)

Foto: SNS

„Važno je da 17. decembra budemo jedinstveni i da razumemo koliko su bitni predstojeći izbori. 

Kada jedna porodica gradi kuću, zove na mobu, dođu rođaci i prijatelji i treba vremena da se izgradi kuća, a kada palikuća dođe potrebno je svega nekoliko minuta da sve zapali i uništi. Tako je isto i sa državom, Srbija je naša kuća.

Sa jedne strane imamo našu listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane i Aleksandra Vučića, a sa druge strane sve ostale liste i Dragana Đilasa i neće im biti problem da se svi ujedine. 

Uradili smo puno i nećemo stati, a meštani opštine Bačka Palanka to znaju. 17. decembra ujedinjeni bez obzira na to koje smo nacije i nacionalnosti, zbog naše dece, zbog naše jedine otadžbine, nikada pokorene Srbije broj 1 - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! U pobede!!! Živela Srbija!”

BONUS VIDEO:

NAJPRLjAVIJI NAPAD NA VUČIĆA DO SADA: Stoprocenti medijski teror nad jednim čovekom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (79)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!