ALEKSIĆ U GRAČANICI SA SRBINOM KOJI JE PRODAO ZEMLJU ALBANCIMA: "Kurti nastavlja sa punom podrškom listi Dragana Đilasa"

Novosti online

04. 12. 2023. u 14:39

Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić boravio je danas u Gračanici na Kosovu i Metohiji.

АЛЕКСИЋ У ГРАЧАНИЦИ СА СРБИНОМ КОЈИ ЈЕ ПРОДАО ЗЕМЉУ АЛБАНЦИМА: Курти наставља са пуном подршком листи Драгана Ђиласа

Foto: Printskrin

Aleksić je na Kosmetu bio sa Srđanom Milivojevićem i Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, a boravili su sa Srbinom koji je prodao zemlju Albancima odmah posle 1999. godine i od tada živi u Nišu.

Dok predstavnicima države Srbije Kurti brani da kroče na prostor Kosova i Metohije, Kurti za opozicionare iz Beograda postavlja crveni tepih i dočekuje ih raširenih ruku.

Uprkos tome, na prste jedne ruke mogu da se prebroje oni koji su želeli da s njima prozbore reč, a sa sobom su doveli i čoveka koji je Albancima prodao imanje dok se Srbi bore za svoj ostanak i opstanak.

Na ovakav potez Aleksića i takozvane proevropske opozicije stigla je reakcija Srpske liste, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Kurti nastavlja sa kampanjom i punom podrškom listi Dragana Đilasa na predstojećim izborima. Danas je tim povodom organizovao nesmetan dolazak na Kosovo i Metohiju Đilasovih pajtosa, Srđana Milivojevića, Miroslava Aleksića, Aleksandra Jovanovića Ćute i ostalih sa ciljem izazivanja podela između Srba na ovim prostorima.

 Zauzvrat, Kurtiju su Đilasovi pajtosi oprostili što je slao naoružane falange da gone Srbe, što su upucavali naše sunarodnike, što su hapsili bez dokaza i dalje u svojim kazamatima drže Srbe, što otimaju srpsku zemlju u najsramnijim uvredama napadaju našu Srpsku pravoslavnu crkvu. 

 Od svih srpskih muka, Kurtijevi saborci, oličeni u Milivojeviću, Aleksiću, Ćuti i ostalima, nisu Kurtiju pomenuli nijednu. Oni su kao dobri poslušnici za srpske muke pod Kurtijevom vlašću okrivili predsednika Vučića i Srpsku listu. Ipak, srpski narod na Kosovu i Metohiji ima dovoljno političkog znanja, iskustva i zrelosti, da prozre one koji rade protiv srpskog opstanka na ovim prostorima.

Odlično pamte Srbi sa Kosova i Metohije ko im je uveo pasoš drugačiji od ostatka Srbije, ko im je ukidao polovinu kosovskog dodatka, ko je ćutao dok su nas ubijali i progonili i 1999, i 2000 i 2004. godine, a pamte i to da je Đilasov Borko Stefanović 2011. potpisao ukidanje srpskih registarskih oznaka za građane na Kosovu i Metohiji.

 Zato što sve to znamo i pamtimo, zato su danas građani bežali sa ulica dok su ih Aleksić, Ćuta i Milosavljević jurili da se slikaju uz reči: Daleko vam lepa kuća!

 Srbi na Kosovu i Metohiji su svesni svih svojih muka, ali su svesni i da je za to krivac Aljbin Kurti, kome Đilasovi podrepaši ne smeju reč kritike i optužbe da upute jer su sa njim na istom zadatku i sa istom parolom zavadi pa vladaj. Ipak, nepune dve nedelje nas dele od izbornog dana kada će Srbi sa Kosova i Metohije još jednom pokazati da jedino veruju predsedniku Vučiću i da će svojim glasom pokazati da žele da Srbija nastavi da jača jer to znači sigurnost i opstanak Srba na ovim prostorima. Borba za naš narod se vodi delima a ne sa par slika i praznim pričama kako to zamišljaju Đilasovi podrepaši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (41)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)