"SPS PODRŽAVA IDEJU OTVORENI BALKAN" Selak: Srbija neće stati - podrška izbornoj listi “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”

Novosti online

26. 11. 2023. u 17:32

SPS će na Parlamentarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 17. decembra, podržati izbornu listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”. Napisao je ovo na društvenim mrežama lider Spcijalističke partije Srpske Goran Selak, naglašavajući da se na ovoj izbornoj listi nalaze i kandidati SPS-u bratskog Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

СПС ПОДРЖАВА ИДЕЈУ ОТВОРЕНИ БАЛКАН Селак: Србија неће стати - подршка изборној листи “Александар Вучић - Србија не сме да стане”

Foto: SPS

Selak je objavio da SPS podržava izbornu listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” za parlament Srbije iz razloga što jaka, razvijena i napredna Srbija i Predsednik Aleksandar Vučić garantuju mir i stabilnost celom regionu.

- Zato što je Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u svakom gradu i opštini u Srpskoj, ali i u većinski srpskim opštinama u Federaciji BiH, realizovala bar po jedan projekat od opšteg interesa. Republici Srpskoj je potrebna moćna Srbija, naročito u trenutnim globalnim (ne)prilikama - napisao je lider SPS-a.

Selak navodi da je Srbija u svim teškim vremenima bila uz Srpsku i nesebično pomagala srpski narod.

- SPS podržava ideju Otvoreni Balkan, čiji je kreator Predsednik Srbije, a koja Republici Srpskoj i BiH može donijeti ekonomski rast i prosperitet. Takođe, SPS i politički subjekti okupljeni oko Predsednika Vučića, zastupaju slične politike i programe kojima je cilj socijalno pravedno i ekonomski jako društvo, sa jasnom intencijom zaštite prava srpskog naroda, ma gde živio - naveo je Selak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)