RISTIĆ O EKONOMIJI ZNA SAMO TRIKOVE KOJIMA SEBI OBEZBEĐUJE NOVAC Mirković: Lake parole i jeftina demagogija su sve što im je ostalo

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 15:41

NARODNI poslanik u Skupštini Srbije Aleksandar Mirković komentarisao je izjave Ratka Ristića koji je danas obećavao ekonomski suverenizam.

РИСТИЋ О ЕКОНОМИЈИ ЗНА САМО ТРИКОВЕ КОЈИМА СЕБИ ОБЕЗБЕЂУЈЕ НОВАЦ Мирковић: Лаке пароле и јефтина демагогија су све што им је остало

Foto: SNS

Plasiranje lakih parola i jeftina demagogija je sve što je ostalo predstavnicima opozicije. U tom maniru nastavio je Ristić i danas obećavajući nekakav ekonomski suverenizam, iako takva definicija nigde nije zabeležena da u opšte postoji, niti je bilo kome jasno šta to znači.

Ako je mislio na ono što mu je gazda Dragan Đilas radio dok je bio na vlasti, to se definiše kao zloupotreba službenog položaja i bogaćenje na štetu građana. Možda je mislio na ispumpavanje novca iz Kolubare kojim se plaćao njegov saborac Boško Obradović, ali to je opet nešto drugo, nezakonito korišćenje javnih sredstava.

Ako nije mislio na ove primere, zaista je teško razumeti o čemu govori.

Svakako, Ristić se ne može shvatiti ozbiljno jer on, kao i gazde mu, o ekonomiji znaju samo ovakve trikove, kako i koliko novca mogu da obezbede sebi i svojim saborcima.

Na kraju krajeva, sud građana 17. 12. će im jasno pokazati da prazne priče i jeftina demagogija nikoga ne zanimaju, već vidljivi rezultati i ispunjena obećanja, što je politika samo Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO: VUČIĆEVE PORUKE IZ PIROTA: Nikoga se ne plašimo - Ljudi su naša najveća snaga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)